Pat pentru dormitor Kent

Bine distantat de la nivelul parchetului, pentru a da voie aerului sa circule in voie, respectivul model de pat pentru dormitor Kent castiga tot mai mult teren in fata multor alte produse siimlare.

Un astfel de model de pat pentru dormitor Kent este realizat din pal melaminat de calitate superioara si de culoare deschisa.

Astfel incat respectivul accesoriu poate fi amplasat chiar si intr-o camera in care lumina naturala a soarelui nu poate patrunde la intensitatea dorita.

In functie de dimensiunile dorite, acest pat pentru dormitor Kent beneficiaza de o suprafata de odihna destul de generoasa. Cat si de o tablie a patului extrem de atractiva.

In forma respectiva, acest model de pat are capacitatea de a se asocia cu o serie intreaga de alte corpuri de mobilier din aceeasi gama.

Sau cu alte corpuri de mobilier cu care patul se poate asocia atit din punct de vedere al designului, din punct de vedere cromaticv sau al texturii.

Ceea ce inseamna ca in aceasta situatie puteti beneficia de existenta unui corp de mobilier de inalta definitie. Care poate fi oricand o interesanta piesa de mobilier pentru amenajarea la interior a oricarei camere. Acolo unde respectivul model de pat isi poate justifica oricand existenta.