Pergola contemporana sub forma de iglu

Pentru o noua orientare in ce priveste corpurile de mobilier necesare pentru amenajarea la exterior a diferitelor zone propunem spre atentia cititorilor nostri un model de pergola contemporana sub forma de iglu.

Aceasta pergola vine sa revolutioneze marea majoritate a corpurilor de mobilier similare.

Si a caror destinatie o reprezinta amenajarea la exterior a diferitelor zone de relaxare.

Am optat cu incredere pe existenta unui astfel de accesoriu pentru curte sau gradina, datorita faptului ca o astfel de pergola contemporana sub forma de iglu, chiar daca reprezinta o noutate pentru mult dintre cei care indragesc astfel de accesorii de mare efect, noi va asiguram de tot confortul unui astfel de corp de mobilier.

Insa ar fi bine de stiut faptul ca pentru a putea sa va bucurati de existenta unui astfel de amplasament spatiul de la interiorul curtii trebuie sa fie unul destul de generos si bine pus in valoare.

Si asta, datorita faptului ca o astfel de pergola contemporana sub forma de iglu, asa cum se poate observa si de imaginea reprezentativa, aceasta este executata dupa unele dimensiuni destul de generoase.

Astfel incat la interiorul pergolei pot fi amplasate o serie intreaga de alte accesorii, printre care amintim o masa cu scaune, un leagan, gratar si toate accesoriile necesare unei bucatarii de vara.

De unde nu lipseste nici blatul de lucru, chiuveta si nici multe alte accesorii.

Cat despre proiect, per ansamblu acesta este realizat pe un teren la marginea unei poienite.

Mai exact pergola contemporana sub forma de iglu este usor distantata de la nivelul solului si are dusumea la interior.

Iar in ceea ce priveste proiectul arhitectural, efectul maxim este produs de existenta barnelor din lemn de esenta tare.

Cat si a elementelor metalica speciale si atat de necesare pentru prinderea si echilibrul acelor barne din lemn.

Iar in ceea ce priveste acoperisul, acesta este pus in valoare de existenta sindrilei bituminoase de calitate superioara.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

In consecinta, pergola contemporana sub forma de iglureprezinta un alt exemplu atractiv care poate constitui un punct de plecare in realizarea viitorului dumneavoastra proiect de realizare a unui astfel de accesoriu de mare anvergura.

 

Sursa www.Pinterest.com