Pergola cu hamac

Marea majoritate a modelelor de pergole cu care ne-am obisnuit pana acum sunt realizate pe baza lemnului de rasinoase in diferite forme si marimi.

Si care sunt destinate in mod direct, fie pentru asigurarea protectiei mai multor persoane concomitent, in desfasurarea diferitelor activitati de grup, fie si ca suport principal pentru plantele agatatoare.

Insa, prin intermediul acestui corp de mobilier aducem in atentia dumneavoastra, un model de pergola folosit in mod special ca suport principal pentru amplasarea unui hamac.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea postata de noi aici.

Ideea de amplasare a unui hamac la interiorul unei pergole este una destul de interesanta.

Dar care implica si respectarea anumitor conditii.

Fiind vorba aici despre realizarea celor doi stalpi principali de rezistenta la o grosime mult mai mare, de 15  – 20 cm.

Si asta nu intamplator, ci datorita faptului ca rezistenta acestor stalpi de rezistenta trebuie sa fie una mult mai mare.

Pentru a putea face fata cu succes greutatii corporale a persoanei aflate in hamac, cat si fortelor care intervin prin balansul persoanei aflate in respectivul accesoriu.

Despre modul de realizare a respectivului model de pergola cu hamac va puteti convinge si singuri printr-o analiza succinta a imaginii reprezentative.

O alta conditie esentiala atunci cand doriti sa amenajati propria curte cu un astfel de model de pergola este aceea de a stabili cu exactitate locul potrivit pentru amplasarea acestui accesoriu de mare importanta pentru propria gradina.

Iar restul lucrurilor raman la latitudinea dumneavoastra.

 

Sursa www.Pinterest.com