Pergola de mari dimensiuni si mare efect

Amenajarea in general a spatiilor interioare, acolo unde volumul disponibil este unul cel putin generos a fost, este si va ramane in continuare o operatiune care impune foarte multa atentie si nenumarate eforturi din partea proprietarului.

Asa ca, daca ajungeti in situatia de a trece la amenajarea propriei curti interioare nu trebuie sa va grabiti si ar fi necesar sa tineti cont de fiecare detaliu in ce priveste respectivul proces de amenajare si decorare.

Iar pentru o buna orientare in acest sens am ales sa va prezentam aici un interesant model de pergola de mari dimensiuni si de mare efect atat pentru respectivul spatiu, cat si pentru imobil. Odata ce pergola respectiva este amplasata adiacent imobilului.

Pentru realizarea acestui obiectiv, care practic reprezinta doar o idee in ceea ce inseamna amenajarea unei gradini sau a curtii interioare s-a folosit in special lemnul de diferite texturi.

Atat lemnul stratificat pentru realizarea stalpilor principali de rezistenta ai pergolei, cat si lemnul de rasinoase folosit in special la realizarea pardoselei.

Si pentru ca respectiva pardoseala va fi supusa tuturor intemperiilor, indiferent de anotimp este de preferat sa folositi lemnul de rasinoase bine tratat impotriva agentilor externi cu lacuri si vopseluri pe baza de apa.

Astfel incat tratamentul trebuie sa fie acelasi, atat pentru podea, cat si pentru pergola.

Lemnul de rasinoase fiind esenta care se comporta cel mai bine la conditiile climaterice din Romania.

Si pentru ca aici vorbim despre un model de pergola de mari dimensiuni cu grinzi si doua randuri de traverse este bine de stiut si faptul ca respectivul model de pergola poate fi folosit in diferite scopuri. In special pentru relaxare si confort maxim.

Acolo unde socializarea este una din principalele atu-uri.

Cu alte cuvinte, incercati sa profitati la maxim de existenta spatiilor largi, pentru obtinerea efectelor scontate.

Prin amenajarea acestora cu o pergola de mari dimensiuni si mare efect pentru casa si curte. Sau cu alte corpuri de mobilier care sa aiba capacitatea de a se face utile in respectivele spatii.

 

Sursa www.Pinterest.com