Pergola moderna de mari dimensiuni

Desi pergolele, in general reprezinta acele corpuri de mobilier rustice executate din lemn de rasinoase, odata cu trecerea anilor respectivele corpuri de mobilier de exterior au cunoscut imbunatatiri majore.

Astfel incat acestea, usor, usor au fost transformate in adevarate pergole moderne.

Care sa poata avea capacitatea de a se plia pe necesitatile si dorintele dumneavoastra.

Atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere al utilitatii si al modului prin care s-a facut amenajarea la interior.

Aspecte care pot fi observate foarte usor chiar si prin intermediul acestor imagini.

In speta noastra este vorba despre o pergola moderna de mari dimensiuni, cu partea din spate si partile laterale realizate din lambriu plin.

Si cu partea de acoperis confectionata pe baza traverselor usor distantate, cat si a placilor de policarbonat care asigura protectia necesara impotriva picaturilor de ploaie.

Dat fiind acest tip de amenajare, confortul la interiorul unei astfel de pergole este unul mult superior.

In asa fel incat aici este amenajat un loc interesant pentru odihna si relaxare, cat si un loc ideal pentru servit masa.

Si pentru ca aici spatiul este unul destul de generos, actualul proprietar a ales sa puna in valoare pergola respectiva chiar si prin amenajarea acesteia cu un semineu de exterior modern si extrem de fiabil. Asa cum se poate observa si din imaginile postate aici.

In alta ordine de idei , daca sunteti in cautarea unei idei de amenajare a curtii sau a gradinii cu un corp de mobilier de exterior este de preferat sa va inspirati chiar din acest model de pergola moderna de mari dimensiuni.

Sursa www.Pinterest.com