Pergola pentru plantele decorative amplasata langa o piscina

O curte bine optimizata la interior reprezinta, fara discutie dorinta fiecarui proprietar care locuieste la casa.

Acolo unde si traficul interior trebuie sa ramana in continuare la fel de bine pus in valoare.

Una dintre aceste solutii poate fi realizata in primul rand prin folosirea de accesorii direct proportionale cu volumul interior al curtii.

Fie ca ne referim aici la accesoriile aflate in principalele zone de interes, la care se mai adauga si zonele verzi sau zonele de relaxare.

Amenajate in functie de preferinte si disponibilitati.

Asa ne-am decis sa va prezentam un model de pergola pentru plantele decorative amplasata langa o piscina. Ceea ce reprezinta o adevarata provorare, din cauza ideilor de amenajare.

Mergand in mod direct pe acest principiu, incercam sa va prezentam aici o curte decorata intr-o combinatie destul de indrazneata.

Si ne referim aici in mod direct la stilul rustic rezultat din combinatia gardului din lemn de rasinoase cu pergola pentru plantele decorative amplasata langa o piscina, la care se mai adauga accentele decorului exotic definit de prezenta respectivei piscine, cu sezlonguri si umbrelute.

In aceste conditii proiectul destul de indraznet s-a materializat intr-o curte extrem de atractiva si utila pentru relaxare la puterea a doua.

Cu optimizarea spatiului interior, cat si prin desfasurarea diferitelor altor tipuri de activitati specifice acestor zone de tip outdoor.

 

Sursa www.Pinterest.com