Scara clasica de interior cu balustrada traditionala

In situatia in care locuiti la casa si va confruntati cu imposibilitatea de a va putea hotara asupra unui model de balustrada este de preferat sa aruncati o privire si catre una dintre cele mai viabile idei de amenajare a unui astfel de accesoriu extrem de util.

Si caruia trebuie sa-i acordati atentia cuvenita, pana la cele mai mici amanunte sau elemente de detaliu.

Si sustinem cu tarie acest lucru, atata timp cat cunoastem si intelegem foarte bine care este importanta realizarii unei scari interioare cu simt de raspundere.

Astfel incat prezenta aceastei scari sa poata reflecta cu exactitate starea materiala a proprietarului, cat si bunul sau gust cu privire la realizarea confortului interior.

Confort care poate fi adaptat separat pentru nevoile fiecarui membru al familiei.

Asadar, in ceea ce priveste aceasta scara clasica de interior cu balustrada traditionala, ea este pusa in evidenta de contrastul cromatic format intre balustrada si treptele de scara.

Dupa treptele respectivei scari au fost imbracate strategic in lemn de esenta tare, stejar sau lemn stratificat.

Ales special, si ulterior finisat corespunzator, pentru a putea face fata cu succes traficului intens.

Asa se face ca placile din lemn stratificat sunt lacuite si vopsite in culoarea neagra, dupa care acestea sunt si bine rotunjite pe muchii.

Ceea ce face ca respectivele trepte sa poata capata un aspect foarte atractiv, cat si sa atenueze eventualele mici accidente care pot aparea inopinat, din neatentie.

Si asa cum afirmam anterior, contrastul cromatic este obtinut prin asocierea treptelor de scara cu balustrada laterala a caror elemente de sustinere sunt realizate tot din lemn.

De aceasta data, fiind vorba despre un model traditional de balustrada din lemn de culoare alb.

Aceasta fiind, din punctul nostru de vedere combinatia cea mai potrivita pentru a putea asocia la fel de bine scara clasica de interior cu balustrada traditionala si piesele de mobiolier realizate dupa un design modern, sau chiar si cu piesele de mobilier clasice.

Indiferent de situatie, scara clasica de interior cu balustrada traditionala reprezinta o alegere extrem de interesanta, in orice conditii.

Si care poate contribui foarte bine in vederea schimbarii aspectului per ansamblu, de la interiorul respectivului imobil.

In consecinta, scara clasica de interior cu balustrada traditionala este propunerea noastra.

Insa alegerea dumneavoastra poate fi oricare alta, fie sau nu influentata in mod pozitiv de aceasta idee de amenajare.