Scari de mare efect pentru interioare cu pretentii

Ca oricare alt corp de mobilier realizat din lemn de o anumita esenta, chiar si scarile de interior au cunoscut de-a lungul timpului imbunatatiri radicale in ce priveste designul, forma, textura si rezistenta.

Motiv pentru care ne-am decis sa va atragem putin atentia cu cateva modele de astfel de scari de mare efect pentru interioare cu pretentii.

Eleganta, utilitatea si efectul lor futurist se poate distinge chiar din imaginile postate de noi aici.

Astfel incat respectivele modele de scari interioare sa completeze in mod placut designul per ansamblu al interioarelor respective.

Acolo unde se regaseste unul din modelele de scari futuriste si de mare efect.

In prima dintre imagini scarile se pare ca sunt concepute din lamele din lemn de esenta tare, independente una de cealalta.

Dar care sunt pozitionate de asa natura incat balustrada laterala nici nu-si mai poate justifica utilitatea.

Lipsa balustradei fiind practic, insesizabila.

Dincolo de efectul de larghete a spatiului existent, un alt ajantaj major al acestor tipuri de scari este acela potrivit caruia chiar si in situatia unei eventuale accidentari, protectia persoanelor in cauza este una mult imbunatatita.

Si asta datorita designului sub amprenta caruia  sunt realizate aceste scari.

Ca si la primul model de scari, in cel de al doilea textura lemnului este lasata la vedere. Si astfel va puteti da seama de efetul prezentei acestui model de scari la interiorul unui spatiu cu pretentii.

Acolo unde orice element de detaliu conteaza extrem de mult in definirea designului per ansamblu.

Cu toate aestea suntem convinsi de faptul ca exemplele noastre pot fi o buna sursa de inspiratie pentru proiectele dumneavoastra viitoare.

scari de mare efect pentru interioare cu pretentii

Sursa www.Pinterest.com