Scari din sticla de inalta definitie

In decursul utimilor ani sticla sablata sau tratata termic pentru obtinerea unui grad ridicat de rezistenta a castigat tot mai mult teren in fata multor altor materiale.

Si ne referim aici la domeniul constructiilor, cel al aranjamentelor interioare si exterioare, iar cu timpul, cine stie ce alte surprize ne vor oferi sticla, sub diversele ei forme, nuante si texturi.

Asa am ajuns sa va prezentam aici chiar si trepte de scara realizata din sticla. Exact asa cum se poate observa si din imaginile noastre.

Din punct de vedere tehnic, fiecare treapta de scara este realizata prin combinatia a trei placi din sticla a caror grosime difera.

Dar care nu fac altceva decat sa le confere treptelor rezistenta de care acestea au atata si atata nevoie.

Cu alte cuvinte, nu trebuie sa va sperie ideea de completare a unui design modern si contempran cu un model de scari din sticla de inalta definitie.

Deoarece acestea, pe de o parte sunt forte rezistente, iar e de alta parte creeaza si sentimentul de larghete a spatiului de la interiorul respectivei incaperi.

Asa ca este oportun sa manifestati deschidere la tot ce este nou si sa optati cu incredere pentru realizarea acestui model de scari din sticla de inalta definitie.

Am venit cu aceasta idee de amenajare cu trepte din sticla, deoarece oamenii inca sunt reticienti in a utiliza corpurile de mobilier din acest tip de material.

Fie ca este vorba despre usi, birouri, pereti de protectie sau chiar trepte de scara, din sticla.

Insa, cu timpul este posibil ca mentalitatile sa se schimbe, iar oamenii sa aprecieze mult mai bine sticla sub diversele ei forme nuante si texturi.

 

scari din sticla de inalta definitie

Sursa www.Pinterest.com