Set dormitor copii KOL O13K

Acest model de set de dormitor pentru copii, Kol reprezinta una dintre cele mai viabile solutii de mobilare a camerei copilului dumneavoastra.

Si cum altfel, daca nu prin achizitionarea unei astfel de garnituri de mobilier pentru tineret.

Modelul respectiv de dormitor este realizat din pal melaminat de calitate superioara. Si este compartimentat astfel incat sa se poata plia pe nevoile celor mici.

Dormitorul este realizat pe baza a doua piese de rezistenta care pot mobila chiar si un dormitor cu suprafete nu prea generoase.

Este vorba aici despre un model de pat dedicat pentru odihna unei singure persoane. Cat si de un model de biblioteca, cu sifonier, rafturi, birou pentru studiu, cat si cu un dulap de forma unui cilindru destinat special pentru depozitarea diverselor produse sau articole textile.

Dormitorul este realizat din pal melaminat, in doua culori si este imbinat cu cele mai noi sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Setul de dormitor pentru copii Kol este ideal pentru mobilarea camerei dedicata in special copiilor.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si treceti imediat la actiune.

Modelul respectiv de dormitor poate fi achizitionat prin firma noastra la cel mai mic pret. In combinatia de culori si nuante impuse de producator.

kolorado_o13k