Acest model de dormitor Breeze, asa cum se prezinta si in imaginile noastre reprezinta un ansanblu de piese de mobilier care au rolul de a fi de mare ajutor in cele mai diverse situatii. Chiar si in realizarea diferitelor tipuri de activitati pentru a caror desfasurare este nevoie de liniste, calm si relaxare.

Principalele piese de mobilier ale acestei garnituri sunt sifonierul si patul matrimonial.
In ce priveste sifonierul, acesta este realizat pe baza aceluiasi pal melaminat de calitate superioara care se regaseste in proportii bine definite in fiecare componenta de baza a acestei garnituri de mobilier.

Din punct de vedere tehnic, acest model de sifonier este conceput pe baza a doua usi culisante. Si sunt realizate prin combinatia palului melaminat in doua culori care reusesc sa se completeze in mod placut una pe cealalta.

Si astfel sa produca efectul de liniste si relaxare ori de cate ori este nevoie. Iar pentru o buna orientare in ce priveste depozitarea diferitelor articole textile si vestimentare, de volume mai mici si mai mari, in functie de necesitati.
Patul matrimonial este realizat din acelasi material de efect, palul melaminat in doua nuante atractive.

Cu o tablie a patului tapitata in intregime cu un material de mare efect cum este pielea ecologica.
In acest caz, rama principala a patului poate fi utilata optional cu somiera, dar si cu sistem de ridicare a somierei.

Iar in ceea ce priveste corpurile de mobilier care pot utila in mod optional acest model de dormitor, acestea sunt: o comoda de machiaj cu oglinda si o alta comoda cu trei sertare extrem de incapatoare care sunt orientate in plan vertical.

Ceea ce inseamna ca, in masura in care spatiul disponibil de la interioruil dormitorului va permite, atunci puteti achizitiona oricare din acest corp de mobilier din cele prezentate aici.

Breeze 2

Breeze 3