Modelul de dormitor Elite, asa cum se poate observa si din imaginile noastre reprezinta acel loc special unde eleganta, confortul si relaxarea pot atinge valori din cele mai ridicate, in sens pozitiv.

Dormitorul este realizat pe baza palului melaminat de calitate superioara de la Egger Austria obtinut in doua culori contrastante de mare valoare pentru un astfel de corp de mobilier.

Astfel incat patul matrimonial este realizat prin dimensiuni destul de generoase si beneficiaza si de calitatea materialelor din care acesta este realizat.

Pe langa tablia din pal melaminat in doua culori, patul matrimonial se bucura si de existenta a doua noptiere de mare efect, cat si de o suprafata de odihna necesara pentru doua persoane consecutiv.

Patul matrimonial poate fi dotat optional cu somiera pentru mentinerea saltelei, cat si cu sistem metalic cu pistoane necesar pentru ridicarea somierei.

Sifonierul, cea de a doua piesa de mare valoarea a acestui model de dormitor Elite este si el realizat prin combinatia aceluiasi pal melaminat de calitate superioara, care este bine pus in valoare prin existenta la exterior a celor doua usi culisabile de mare efect.

Iar la interior sifonierul este compartimentat inteligent cu caturi necesare pentru depozitarea diferitelor articole vestimentare, dar si cu un spatiu destinat special pentru amplasarea umeraselor.
In conditiile date un model de dormitor Elite reprezinta acel corp de mobilier de mare definitie, chiar si pentru un dormitor de mici dimensiuni.

Insa, exista si situatia prin care, spatiu din dormitor este unul ceva mai generos.
In aceaste conditii, aveti posibilitatea de a comanda la un pret suplimentan, o comoda cu trei sertare, o oglinda, dar si o bancheta cu lada si capac tapitat. Exact asa cum se poate observa si din imaginile prezentate aici. Ceea ce inseamna un mare avantaj in alegerea unui astfel de dormitor.

Elite 2

Elite 1

Elite 3

Elite 4