Pentru o buna orientare in ceea ce priveste alegerea celei mai potrivite garnituri de mobilier pentru dormitor venim in sprijinul dumneavoastra cu respectivul dormitor Lorena. Un complex de piese de mobilier concepute special pentru asigurarea confortului optim in propria locuinta.

Cele mai importante piese de mobilier pentru asigurarea confortului din dormitor sunt sifonierul si patul matrimonial cu noptiere. Si mai apoi, comoda cu oglinda si comoda pentru machiaj cu taburet sau in unele cazuri bancheta cu lata si capac tapitat.

In cazul acestui model de dormitor Lorena, piesa de baza este patul matrimonial cu doua noptiere extrem de elegasnte si fiabile pentru diverse activitati.

Acesta are o suprafata de odihna bine delimitata si poate fi dotat cu somiera, dar si cu pistoane necesare pentru ridicarea somierei. Acestea din urma, somiera si pistoanele metalice pentru ridicarea somierei pot fi achizitionate optional, in functie de preferinte.

Iar in ceea ce priveste sifonierul, cea de a doua piesa de baza a dormitorului, acesta este realizat dupa ultimile idei de amenajare, cu locuri speciale si necesare pentru toata gama de articole vestimentare. Dar si cu usi culisante la exterior.
Un model de dormitor Lorena poate fi amenajat optional chiar si cu un model de comoda cu doua sertare extrem de incapatoare si care sunt suprapuse in plan vertical.

Acest dormitor este obtinut intr-o singura nuanta care ii permite sa fie de real succes chiar si pentru un dormitor in care lumina naturala a soarelui nu patrunde la intensitatea dorita.

In cazul in care aceasta nuanta nu este pe masura asteptarilor dumneavoastra, este bine de stiut ca respectivul model de dormitor poate fi comandat chiar si in alte culori, in functie de propunerile venite din partea producatorului.

Lorena 2
Lorena 3