Modelul de dormitor Izida ne trimite negresit in sfera curpurilor de mobilier de mare definitie pentru care culoarea joaca un rol extrem de important. Asa s-a ajuns ca acest model de dormitor sa fie realizat din pal melaminat de la Egger Austria, de 18 mm grosime, obtinut intr-o nuanta plina de lumina, in care predomina albul pur.

Palul melaminat este tot mai folosit in ultimul timp pentru realizarea pieselor de mobilier atat pentru dormitor, cat si pentru celelalte camere. In ceea ce priveste dormitorul, aici palul melaminat de culoare alb joaca un rol deosebit, fie ca este vorba despre sifonier, patul matrimonial sau oricare alt corp de mobilier destinat special pentru a amenaja dormitorul la interior.

Cu alte cuvinte patul matrimonial este unul destul de incapator. Are o tablie in partea superioara usor rotunjita la colturi, dar si doua noptiere impunatoare. Atat din punct de vedere al designului cat si din punct de vedere al utilitatii.

Iar atunci cand vine vorba despre dotarea patului cu tot ce este necesar pentru a putea obtine o manevrabilitate cat mai usoara, este bine de stiut ca patul poate fi amenajat optional cu somiera pentru saltea, dar si cu pistoane necesare pentru ridicarea cu lejeritate a somierei.

Sifonierul din cadrul acestui model de dormitor Izida este realizat dupa un design modern, cu usi culisante, dar si cu o buna compartimentare la interior, a locului disponibil pentru amplasarea cu succes a tuturor articolelor textile sau vestimentare de care aveti atata si atata nevoie in fiecare zi.

Si pentru ca tot aminteam faptul ca un dormitor Izida mai poate fi amenajat chiar si cu alte corpuri de mobilier, este bine de stiut ca aici este vorba despre bancheta cu lada si capac tapitat, comoda cu doua sertare si rafturi dar si comoda pentru machiaj, cu oglinda si taburet compact care se ridica in sezut.

Cu alte cuvinte, acest model de dormitor poate fi tot ce va puteti dori pentru amenajarea unui dormitor mai putin luminos. Si nu oricum, ci la un pret destul de avantajos.

Izida 4

Izida 2

Izida 3

Izida 5

Izida 6