In forma prezentata aici, respectivul model de dormitor Limited reuseste sa surprinda in mod placut in general presoanele tinere si pline de optimism. Si asta datorita nuantelor pline de luimina, cat si a designului sau. Care are capacitatea de a se plia pe necesitatile tuturor acelora care ajung sa-i testeze capacitatile.

Dormitorul este realizat din pal melaminat de calitate superioara de la Egger Austria, in cea mai mare parte in culoarea alb.
Pe alocuri aceasta nuanta este sparta de o dunga de care imita lemnul invechit si care are un efect deosebit in combinatie cu palul melaminat de culoare alb.

Nunta de lemn invechit se regaseste in proportii bine definite atat pe sifonier si patul matrimonial cat si pe celelalte piese de mobilier care pot fi achizitionate optional pentru completarea acestui model de dormitor.

Referitor la piesele de mobilier principale, este bine de precizat aici faptul ca sifonierul dormitorului Limited este confectionat dupa anumite standarde, cu usi culisabile la exterior si cu o buna compartimentare la interior, pentru depozitarea articolele vestimentare de mici si mari dimensiuni.

Iar patul matrimonial este realizat in acelasi design de mare valoare.
Patul se bucura de existenta unei tablii de mare valoare complet tapitate cu un strat de poliuretan si altul de piele ecologica de culoare alb. Are doua noptiere extrem de interesante, cu sertare la baza si nise in partea superioara.

In alta ordine de idei, patul matrimonial poate fi amenajat cu somiera dar si cu pistoane necesare pentru ridicarea cat mai usoara a somierei. In aceste conditii, dumneavoastra sunteti singurii care decideti ce model de dormitor va poate defini la interior camera.

Limited 3Limited 5

Limited 2

Limited 4