Modelul de dormitor Favorit reprezinta o alta oportunitate de amenajare a unei camere cu un produs de calitate superioara care sa contribuie in mod deosebit la definirea propriului dormitor.

Si asta datorita sifonierului de mari dimensiuni al carui aspect exterior si interior este unul deosebit de atractiv pentru marea majoritate a clientilor nostrii. Datorita unei idei de mare valoare venita din partea designerilor. Care au ales sa monteze oglinzi pe toata suprafata exterioara a uneia din usile culisabile ale livingului.

Acesta din urma este realizat din pal melaminat de calitate superioara de la Egger, dupa unele dimensiuni standard si care are capacitatea de a face fata tuturor solicitarilor in materie de confort si eleganta.

Compartimentarea la interior a acestui model de sifonier este una de mare valoare, cu caturi necesare pentru depozitarea articolelor textile sau vestimentare de diferite dimensiuni, dar si cu umerase, atat de necesare pentru o alta categorie de asticole vestimentare, ceva mai mari.

Iar patul matrimonial iese in evidenta printr-o tablie bine definita captusita la interior cu un strat de poliuretan, iar la exterior aceasta este tapitata cu un material de piele ecologica de calitate superioara si care este ales intr-o culoare inchisa. Astfel incat sa poata crea contrastul perfect intre aceasta si restul nuantelor folosite in realizarea patului matrimonial.

Atat rama principala a patului cat si cele doua noptiere sunt realizate prin combinatia perfecta a palului melaminat in doua nuante pline de caldura si lumina. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Si asta nu e tot, pentru ca, in situatia in care spatiul interior din propriul dormitor va permite, atunci puteti achizitiona o serie intreaga de alte accesorii din gama Favorit. Numai ca, acestea pot fi comandate la costuri optionale.

Este vorba aici despre bancheta cu lada, comoda cu doua sertare si rafturi, comoda de machiaj, taburetul compact, dar si nelipsita oglinda cu doua rame, superioara si inferioara.

Favorit 1

Favorit 3