Albul pus si nuantele de mov – lila reusesc sa se completeze perfect in aceasta garnitura de dormitor Ghalatea.
Nu de putine ori am amintit faptul ca mobila de culoare alb este plina de efect, reprezinta o optiune indrazneata si totodata este mult mai pretentioasa atunci cand vine vorba despre asigurarea intretinerii. Chiar si asa, nu putini sunt clientii care se angajeaza sa achizitioneze astfel de corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea dormitorului.

Pentru o buna informare, incercam sa va prezentam in cateva cuvinte acest model de dormitor Ghalatea.
La baza acestui dormitor se afla palul melaminat de 18 mm de la Egger Austria, pentru care fiecare corp de mobilier beneficiaza de cel mai bun raport calitate pret.

Si asta, indiferent de culoarea in care acest dormitorul este realizat.
In speta, sifonierul este realizat din acelasi pal melaminat de calitate superioara, cu doua usi culisante si cu o buna compartimentare la interior. Necesara pentru a putea depozita o serie intreaga de articole textile sau vestimentare de mai multe dimensiuni. Aici fiind prezent si locul special amenajat pentru amplasarea umeraselor.

Dar si patul matrimonial care este bine definit de existenta unei tablii realizata din acelasi pal melaminat lucios de culoare alb si care este bine pus in valoare de acea dunga de culoare mov – lila. Care vine sa completeze decorul in mod evident.
Patul vine insotit si de doua noptiere de mare efect cu cate un sertar generos in partea inferioara si cate o nisa in partea superioara.

De asemenea, este bine de precizat faptul ca respectivul model de pat poate fi dotat optional cu somiera pentru saltea, cat si cu sistem metalic de ridicare a somierei, pe baza de pistoane.

Acestea au fost piesele de baza necesare pentru obtinerea respectivului model de dormitor Ghalatea. Dar care poate fi amenajat in mod optional cu o comoda cu doua sertare generoase ca si spatiu util la interior, dar si cu o oglinda extrem de interesanta si utila in cele mai variate conditii.

Asa ca puteti comanda cu incredere acest model de dormitor Ghalatea in culoarea alb. Dar si in alta nuanta, din cele propuse de producator.

Ghalatea 3

Ghalatea 2