Palul melaminat de categorie superioara, de la Egger Austria obtinut in doua culori contrastante si de mare efect reuseste in mod evident sa puna in valoare chiar si acest model de dormitor Roxan. Un complex de piese de mobilier care prin asociere acestea reusesc sa va asigure de tot confortul necesar in propria locuinta.

Designul respectivului model de dormitor Roxan este unul modern, la care si-au adus aportul designeri de top.
Iar principalele piese de mobilier ale acestui set de dormitor sunt sifonierul extrem de silentios si de incapator la interior. Cu usi culisante si cu o buna compartimentare la interior, necesare pentru articolele vestimentare de volume diferite.

Dar si patul matrimonial, cel care are capacitatea de a va oferi gradul ridicat de confort in micul dumneavoastra univers, care este dormitorul. Patul matrimonial este dotat cu un model de tablie complet tapitat cu piele ecologica si care la partea din mijloc, aceasta este tapitata cu un strat sibtire de poliuretan.

Patul este utilat chiar si cu doua noptiere, cu sertare extrem de valoroase ca si utilitate.
Dar si cu posibilitarea de a fi dotate optional cu somiera dar si cu sistem cu pistoane necesar pentru ridicarea somierei.
Si, optional, dormitorul poate fi dotat chiar si cu alte piese de mobilier de aceeasi valoare ca si principalele piese.

Este vorba aici despre o comoda joasa cu patru sertare, dar si o comoda de machiaj cu oglinda si taburet compact.
Toate aceste piese de mobilier pot fi comandate in functie de spatiul disponibil din locuinta dumneavoastra.

Roxan 3

roxan 2

Roxan 4

Roxane 5