Daca doriti sa faceti unele schimbari in propria locuinta si considerati ca vechea mobila de dormitor nu mai raspunde cerintelor, noi va recomandam sa analizati noua noastra oferta de corpuri de mobilier pentru dormitor.
Iar daca va lipseste inspiratia, tot noi va recomandam cu mare succes acest model de dormitor Samba.
Un complex de doua piese de mobilier de mare valoare.

Este vorba aici despre patul matrimonial cu tablie si noptiere, dar si un sifonier extrem de interesant, Ambele sunt realizate din pal melaminat de calitate superioara obtinut in doua culori de mare efect. Acolo unde albul joaca un rol deosebit in crearea efectului scontat.

In legatura cu patul matrimonial, pe langa tablie si noptiere care sunt principalele accesorii ale patului, acesta din urma mai poate beneficia optional si de somiera pentru saltea. Dar si de sistemele metalica necesare pentru ridicarea somierei.
Iar sifonierul este conceput pe baza aceluiasi material de mare efect, palul melaminat.

Acesta are doua usi culisante la exterior, cat si o buna compartimentare la interior, acolo unde se gasesc locuri special amenajate pentru produsele textile ceva mai mici, cat si locuri necesare pentru hainele voluminoase. Acolo unde se regasesc si inconfundabilele umerase.

Un dormitor Samba, indiferent de nuantele palului melaminat din care acesta este realizat, mai poate fi completat, de asemenea optional, cu bancheta si lada cu capac tapitat, cu o comoda cu usa si doua sertare.

La care se mai pot adauga si o alta comoda pentru machiaj cu oglinda si taburet compact care se ridica in sezut.
Acesta este un dormitor Samba complet utilat cu toate piesele de mobilier.

Samba 3

Samba 2

Samba 4

Samba 5