Calitatea materialelor care contribuie in mod evident la realizarea acestui model de dormitor Tais, este una care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Practic, acest model de dormitor este realizat din pal melaminat de calitate superioara, in doua nuante pline de lumina si efect. Prin combinatie cu cele mai interesante si utile sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Respectivul model de dormitor este unul destul de complex compus prin combinatia atenta a unui sifonier cu un pat matrimonial. Practic acestea sunt piesele principale de rezistenta ale acestei garnituri de mobilier, dar care pot fi completate si cu alte piese de mobilier. Acestea din urma sunt disponibile doar daca sunt comandate optional.

Principalele corpuri de mobilier ale acestui model de dormitor sunt sifonierul cu usi culisante si o buna compartimentare la partea de interior cu diferite spatii de depozitare atat a lucrurilor mai putin voluminoase cat si a celora voluminoase. Pentru care este nevoie si de amplasarea umeraselor.

Dar si patul matrimonial cu tablie tapitata partial si cu noptiere cu sertar.
Pe langa toate acestea patul matrimonial poate fi dotat optional cu somiera pentru sustinerea saltelei, dar si cu sistem cu pistoane necesar pentru ridicarea somierei si o manevrabilitate cat mai usoara si silentioasa.

Ceea ce face ca acest model de pat sa fie unul destul de atractiv pentru marea majoritate a celor care ajung sa ii cunoasca capacitatile, in ce priveste confortul si relaxarea.Iar corpurile de mobilier care pot fi accesibile doar optional si de care aminteam anterior sunt destul de numeroase.

Asa ca ele pot fi comandate impreuna sau separat in fuctie de preferinte, dar si in functie de cat de bine se incadreaza in spatiul de care dispuneti la interiorul dormitorului.

Este vorba aici despre o comoda cu doua sertare si alte doua nise, o alta comoda de machiaj cu oglinda si taburet conpact care se ridica in sezut, dar si cu o bancheta cu lada si capac tapitat.

Toate aceste articole de mobilier optionale pot fi comandate si separat chiar daca nu ati achizitionat si piesele principale de mobilier ale respectivei garnituri.

Tais 3

Tais 4