Sezlong din lemn de rasinoase

Prin intermediul acestui model de sezlong din lemn de rasinoase puteti aduce un strop de prospetime propriei vieti, atunci cand ne gandim la relaxare.

In sensul ca respectivul model de sezlong este unul extrem de simplu de realizat, mai ales in situatia in care la baza acestui corp de mobilier se afla lemnul de rasinoase, atat de usor de procurat.

Si ne referim in mod special la acest material, deoarece lemnul de rasinoase are textura care se comporta cel mai bine la conditiile climaterice din tara noastra.

Iar in situatia in care lemnul beneficiaza si de o buna protectie cu lac cerat pe baza de apa, in mai multe straturi, atunci nu mai nici o problema, daca uitati sezlongul in bataia gerului sau sub stropii mari de ploaie.

Intrucat acestia nu pot avea nici un fel de influenta asupra calitatii initiale a lemnului.

Dincolo de aceste aspecte, cand ne gandim la astfel de corpuri de mobilier executate din lemn de rasinoase traim cu impresia ca este vorba despre corpuri de mobilier rustice.

Insa, strict referitor la acest corp de mobilier am putea afirma faptul ca ne confruntam cu un accesoriu modern. Si foarte usor de obtinut.

Motiv pentru care am ales sa vi-l oferim si duneavoastra ca material de inspiratie pentru vremuri mai bune.

Insa, pentru obtinerea unui confort desavarsit respectivul model de fotoliu are nevoie si de existenta a doua perne decorative din burete.

Asa cum se observa si din imaginile atasate de noi aici.

Dicolo de acest aspect, respectivul model de sezlong poate fi asociat foarte bine, cu o serie intreaga de alte corpuri de mobilier realizate sub amprenta aceluiasi design.

 

Sursa www.Pinterest.com