Va recomandam acest sistem de cos de fum deoarece este este solutia perfecta pentru evacuarea gazelor de ardere provenite de la surse de caldura individuale ( sobe , seminee, centrale termice pe lemn si carbuni) si a fumului. Din punct de vedere tehnic acest sistem de cos de fum corespunde normelor europene in vigoare si face fata la o gama larga de solicitari. Sistemul prezentat in acest articol va asigura confortul si siguranta casei dumneavoastra.

Sisteme de cosuri de fum ceramice schiedel uni plus 2Acest sistem asigura evacuarea cu tiraj natural a fumului si a gazelor de ardere de la : sobe metalice, sobe de teracota, seminee, instalatii termice industriale, cazane cu aburi , cuptoare de pizza, centrale termice pe lemne si carbuni.

Acest sistem de cos de fum va ofera protectie impotriva incendiilor datorita calitatilor sale si nu permite intoxicarea cu monoxid de carbon care apare atunci cand un cos de fum nu este etans.

Datorita faptului ca acest cos de fum este compus din componente modulate montajul lui se realizeaza foarte usor si nu este necesara de reparatii sau interventii pe toata perioada de utilizare a acestuia. Va oferim 30 de ani de garantie, confort si siguranta pentru caminul dumneavoastra.

Sisteme de cosuri de fum ceramice schiedel uni plus 3

Mai jos va prezentam elemnetele prefabricate din care acest cos este compus:

1. Tubulatura de samota. Canalul de fum care intra in contact direct cu gazele arse este realizat din tuburi de samota. Acest tub de samota este rezistent la coroziune, socuri termice si rezistenta la temperaturi ridicate. Lungimea acestor tuburi prefabricate este de 33 de centimetri.

2. Termoizolatia este compusa din vata minerala bazaltica care asigura izolarea cosului de fum. Aceasta izolatie ii ofera cosului stabilitate termica. Santurile de pe acest tip de termoizolatie permite dilatarea termica a canalului de fum.

3. Mantaua prefabricata este turnata dintr-un beton usor,  are rolul de protectie mecanica si asigura stabilitatea intregului sistem de cos.

Sistemul de cos de fum ceramic de la SCHIEDEL are urmatoarele tipodimensiuni prezentate in poza atasata acestui articol mai jos.

Functionarea unei surse de caldura este conditionata de un sistem corespunzator de evacuare pentru a se obtine un tiraj bun. Daca tirajul unei surse de caldura este corespunzator atunci consumul de combustibil al sursei de caldura este foarte redus.

Pentru informatii suplimentare legate de preturi cosuri de fum, intretinere cosuri de fum, sau montaj cosuri de fum va rugam sa contactati echipa noastra de montaj.

Sisteme de cosuri de fum ceramice schiedel uni plus 4Sisteme de cosuri de fum ceramice schiedel uni plus 5