Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa

Seria acestor foisoare din lemn dreptunghiular acoperite cu sindrila bituminoasa continua cu acest model de foisor care poate fi transformat cu usurinta in bucatarie de vara. Si asta datorita dimensiunilor de care se bucura acest model de foisor.

Asa se face ca noul nostru model de foisor are partea din spate acoperita in intregime cu cu lambriu plin. Iar celelalte trei laturi ale foisorului sunt imprejmuite dintr-o balustrada  din lamele distantate in model traditional. Cu contravantuiri in partea superioara si gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta, in model de romb.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa, iar la interior acesta poate fi amenajat in functie preferintele dumneavoastra.

Foisorul este realizat in nuanta mahon si este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii, respectivul model de foisor este unul destul de voluminos. Asa ca, atunci cand doriti sa amenajati curtea dumneavoastra cu un astfel de produs, atunci trebuie ca acesta sa intre in stransa legatura cu gardul sau cu imobilul aflate in imediata sa apropiere.

 

Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 15 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 14 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 13 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 12 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 11 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 10 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 09 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 08 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 07 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 06 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 05 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 04 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 03 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 02 Foisoare din lemn dreptunghiulare acoperite cu sindrila bituminoasa 01