Garduri din lemn cu lamele verticale

Aceste modele de garduri din lemn cu lamele verticale va trimit fara indoiala  la vechile modele de garduri  cu care v-ati obisnuit inca din anii copilariei.

Insa, in zilele noastre gardurile beneficiaza si de o buna protecvtie impotrivaactiunii intemperiilor.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici modelul respectiv de gard se face extrem de atractiv, atat prin design, cat si prin culoare . Mai ales atunci cand respectivul model de gard are capacitatea de a relationa foarte bine chiar si cu imobilul aflat in imediata apropiere.

Gard din lemn executat din lemn de brad finisat cu lac cerat pe baza de apa Renner Italia in 2 straturi cu slefuire intre straturi. Lamela panoului este de 12 cm latime, 4,2 cm grosime si muchiile usor rotunjite. Prindere lamelelor este facuta cu surburi in fiecare lamela, ele fiind prinse pozitie vertical.

Acest gard poate fi executat la orice dimensiune si culoare din paletarul de gulori.

Pot fi executate si porti acelasi model ca si panourile.

Pentru mai multe detalii legate de acest produs va rugam sa ne contactati prin telefon, e-mail sau fax.

garduri din lemn cu lamele verticale 18

garduri din lemn cu lamele verticale 17 garduri din lemn cu lamele verticale 16 garduri din lemn cu lamele verticale 15 garduri din lemn cu lamele verticale 14 garduri din lemn cu lamele verticale 13 garduri din lemn cu lamele verticale 12 garduri din lemn cu lamele verticale 11 garduri din lemn cu lamele verticale 10 garduri din lemn cu lamele verticale 09 garduri din lemn cu lamele verticale 08 garduri din lemn cu lamele verticale 07 garduri din lemn cu lamele verticale 06 garduri din lemn cu lamele verticale 05 garduri din lemn cu lamele verticale 04 garduri din lemn cu lamele verticale 03 garduri din lemn cu lamele verticale 02 garduri din lemn cu lamele verticale 01