Solutii de transformare a unei cladiri dezafectate, in casa de locuit

In conditiile in care, de curand ati intrat in posesia unei cladiri al carei scop principal era unul industrial si in acelasi timp doriti sa va construiti si un imobil, situatia poate avea si o intorsura extrem de avantajoasa, pentru actualul proprietar.

In sensul ca, acesta poate recurge la reorganizarea respectivului proiect.

Acesta fiind si rezultatul cert al solutiei de transformare a unei cladiri dezafectate, in casa de locuit.

Iar pentru o buna informare in acest sens va asiguram de faptul ca nu putine sunt persoanele care au ales sa apeleze la astfel de proiecte de reamenajare interioara.

Asa au fost transformate in adevarate locuinte, anumite cladiri care candva au apartinut unor ferme, depozite de cereale, silozuri metalice si nu in ultimul rand cladiri ale unor foste mori.

Si astfel de exemple pot continua.

Si de ce sa nu recunoastem, dar internetul cu siguranta este cea mai importanta sursa de inspiratie in acest sens.

Avantajul clar al respectivelor proiecte difera de la caz la caz. Si este legat de costurile mult mai reduse, in functie de fiecare tip de reamenajare.

De aici fiind reduse costurile extrem de mari, care ar fi implicat dezafectarea vechii cladiri.

La care se mai adauga cheltuielile cu construirea noii cladiri. Dar si cheltuielile cu noul proiect, cat si multe alte aspecte care constituie o adevarata tevatura.

In schimb, atunci cand treceti la modificarea unei cladiri dezafectate si transformarea ei in casa de locuit cu siguranta ca va veti putea bucura de existenta unei locuinte ale caror spatii interioare pot fi extrem de voluminoase. Si care pot fi compartimentate dupa bunul plac. Si in functie de necesitati.

Acesta este si motivul principal prin care am adus in atentia dumneavoastra un astfel de proiect, inca nefinalizat.

Dar care poate fi oricand pilonul de plecare in realizarea propriului dumneavoastra proiect de trasnsformare a unei cladiri, in casa de locuit.

Exact asa cum se poate observa si in imaginea prezentata de noi aici. La care investitia trebuie sa continue in mod normal si cu reabilitarea acoperisului.

Aceasta reprezinta in linii mari una dintre cele mai atractive solutii de transformare a unei cladiri dezafectate, in casa de locuit.

 

Sursa www.Pinterest.com