Spatiu de relaxare in culori puternice

Daca ideile clasice de amenajare a unui dormitor nu va mai atrag si totodata va trimit intr-un con de umbra al monotoniei, noi venim cu o propunere extrem de interesanta. Prin intermediul careia puteti iesi imediat din anonimat.

Iar daca prin absurd, nu sunteti adeptul ideilor noastre de amenajare a unui dormitor va recomandam cu tarie sa optati pentru obtinerea contrastului in propriul dormitor.

Contrastul avand un rol deosebit de important in crearea efectului prelungit, de relaxare.

Insa, pentru o buna orientare in acest sens, va propunem un astfel de spatiu de relaxare in culori puternice. Exact asa cum se poate observa si in imaginea reprezentativa.

Si care oricand se poate transforma intr-o pista de lansare a unui proiect asemanator.

Iar daca ne referim exact la la aceasta speta, mai intai de toate trebuie sa amintimm faptul ca, pentru realizarea unui astfel de proiect camera de dormitor trebuie sa fie una bine iluminata.

In asa fel incat sa va puteti permite sa colorati chiar si tavanul.

Si chiar daca aici toate zonele tencuite sunt decorate in culori puternice, acestea sunt sparte cu ajutorul celorlalte elemente de decor precum lenijeriile, covoarele sau parchetul.

Astfel incat ansamblul cromatic creat la interiorul respectivului spatiu de relaxare, in culori puternice sa poata avea un efect pozitiv asupra intregului orgsnism. Ori de cate ori alegeti sa petreceti timpul intr-un astfel de habitat.

 

 

 

Sursa www.Pinterest.com