Sticla si lemnul se combina perfect in cele mai atractive designuri

Sticla si lemnul sunt doua materiale revolutionare care se fac tot mai remarcate in realizarea diferitelor spatii interioare. Acolo unde eleganta si confortul reprezinta doua dintre caracteristicile esentiale.

Si asta, in mod special datorita nuantelor si texturii, in ce priveste sticla si lemnul.

Si de ce sa nu recunoastem, dar si corpurile de mobilier realizate in ultimii ani prin combinatia lemnului cu sticla sau chiar si separat, acestea reusesc sa se plieze in mod evident pe cerintele tuturor acelor persoane care stiu sa aprecieze la justa lor valoare, atat lemnul, cat si sticla.

Iar pentru o si mai buna orientare incercam sa va prezentam in imaginea atasata aici, cum sticla si lemnul se combina perfect in cele mai atractive designuri.

Asa se face ca am ales pentru dumneavoastra un interior de casa, acolo unde sticla si lemnul sunt bine puse in valoare intr-un design mdern din toate punctele de vedere.

Lemnul, prin textura lui extrem de interesanta se regasesta atat in pardoseala, cat si in textura treptelor de scara, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Iar in ceea ce priveste sticla, aceasta tine loc de balustrada a scarilor, cat si a etajului superior. Acolo unde rolul sticlei se evidentiaza prin transparenta, cat si prin crearea efectului de spatiu.

De asemenea, sistemele metalice de prindere a sticlei sunt foarte bine evidentiate si au un efect extrem de interesant.

In alta ordine de idei, atunci cand combinati sticla si lemnul este de preferat sa puneti mare accent chiar si pe contrastul cromaitic.

Numai in acest fel va veti putea bucura de efectul unui design modern si contemporan in acelasi timp.

Iar pentru a intelege foarte bine care este efectul acestui contrast va recomandam sa mai aruncati o privire asupra fotografie postate de noi aici.

 

Sursa www.Pinterest.com