Terasa din lemn cu accente rustice

Iata avem aici un alt model de terasa din lemn cu accente rustice si care se poate transforma oricand in sursa de inspiratie pentru oricare alta persoana care doreste sa se bucure de existenta unui astfel de proiect.

A carui utilitate este una care poate fi bine justificata in cele mai diverse situatii.

Asa cum se poate distinge si din imaginile postate de noi aici modelul respectiv de terasa este confectionat pe baza lemnului de rasinoase foarte bine tratat impotriva intemteriilor, cu lacuri si vopseluri pe baza de apa.

In mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. Solutie aplicata in mod normal tuturor amplasamentelor din lemn de rasinoase pentru exterior. Si care sunt realizate de firma noastra.

In speta, aici este vorba despre un model de terasa rezistenta si bine echilibrata datorita existentei garduletui decorativ,  imprejumuitor, cat si datorita existentei in partea superioara, a contravantuirilor.

Un alt element de detaliu extrem de atractiv este dat de existenta in partea superioara a acoperisului realizat pe baza placii de policarbonat. Cat despre organizarea la interior, aceasta ramane la latitudinea fiecarui proprietar.

In forma prezentata respectiva terasa are mai multe intrari si reprezinta un proiect personalizat.