Terasa din lemn cu arcade si gardulet decorativ

Ne-am gandit bine la diversele modele de terase care in mod sigur ca va vor atrage atentia in cele mai neasteptate situatii.

Si asa am ajuns sa va prezentam aici si respectivul model de terasa din lemn cu arcade si gardulet decorativ.

Un astfel de proiect de mare anvergura este definit de existenta unor arcade foarte bine evidentiate prin forma, marime si model.

Dar si prin modul de asociere al acestor arcade cu garduletul decoarativ din partea superioara a terasei, cat si cu baluctrada din partea inferioara a acesteia.

In alta ordine de idei respectivul model de terasa nu este unul atat de generos ca si spatiu interior, insa el poate fi confectionat dupa propriile nevoi si preferinte.

In asa fel incat, respectivul model de terasa din lemn cu arcade si gardulet decorativ, sa-si poata justifica prezenta la orice ora din zi si din noapte.

Referitor la rezistenta lemnului de rasinoase despre care facem vorbire, aceasta este obtinuta prin aplicarea strategica a mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Situatie in care lemnul poate beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor de pe tot parcursul anulu, indiferent de anotimp.