Terase rustice cu accente traditionale

Unul din acele modele interesante de terase rustice cu accente traditionale este prezentat si prin intermediul imaginilor noastre reprezentative.

Cu ajutorul carora va puteti da seama mult mai usor despre ce poate sa insemne un astfel de amplasament in imediata apropiere a respectivului imobil, dar si care poate fi importanta si utilitatea acestui proiect amplu, pe timp indelungat.

Din punt de vedere tehnic terasa este amplasata pe o placa din ciment usor distantata de la nivelul solului, astfel incat accesul la interiorul terasei se face cu ajutorul unor trepte de scara.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate de noi aici.

Si pentru ca tot aduceam in discutie ideea de traditional, respectivul efect este dat tocmai de catre balustrada terasei. Ale carei lamele din lemn de rasinoase sunt bine distantate intre ele si sunt realizate in model traditional. Insa, acest aspect nu este batut in cuie.

Ceea ce inseamna ca dumneavoastra puteti opta chiar si pentru realizarea unui alt model de balustrada, din cele confectionate de noi de-a lungul timpului.

Cat despre restul elementelor de detaliu se poate spune ca o astfel de terasa este foarte rezistenta, gratie stalpilor principali de rezistenta, cat si a contravantuirilor amplasate in partea superioara.

Acolo unde se regaseste si acoperisul realizat din sindrila bituminoasa de calitate la fel de buna.

In aceste conditii, orice corp de mobilier va poate asigura de tot confortul necesar, pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Asa ca, nu mai pierdeti timpul in zadar si profitati de ocazie pentru realizarea unui astfel de amplasament de mare efect pentru casa.