Terasa din lemn, multicolora

Spre deosebire de multe alte proiecte asemanatoare aceasta terasa din lemn multicolora vine ca si o optiune interesanta de amenajare a spatiilor pubiblice.

Dar care poate fi adaptat si multor altor spatii de interes. Asa cum era de asteptat.

Pentru realizarea cu succes a acestui proiect de mare anvergura s-a folosit in mod special lemnul de rasinoase foarte bine protejat impotriva intemperiilor. Si care este obtinut in diferite nuante si culori din care predomina albul pur.

Respectiva cromatica este una care are capacitatea de a crea o nota de veselie si optimism. Pentru o perioada cat mai lunga de timp, din moment ce lemnul beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor. Prin aplicarea de lacuri si vopseluri pe baza de apa de la renumito producatori.

Dar numai dupa ce sulutia respectiva este aplicata in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Dincolo de acest aspect, mai trebuie stiut faptul ca respectivele panouri de gard sunt exacutate pe baza lamelelor orientate in model de jaluzea.

Ceea ce reprezinta un mare avantaj, in acest sens.

Si pentru ca aici este vorba despre aplicarea mai multor straturi de culori folosite concomitent, cu siguranta ca acest model de terasa din lemn multicolora poate fi adaptat pentru o gama variata de alte astfel de proiecte asemanatoare.