Un living de proportii pentru un efect deosebit

Nu de putine ori am afirmat faptul ca locuintele ale caror camere sunt cel putin generoase ca si spatiu interior, acestea au un efect deosebit asupra oricarei persoane care ajunge sa se desfasoare intr-un astfel de spatiu.

Si continuam sa credem ca spatiile largi de la interiorul unei locuinte sunt mult mai ofertante. Si care au capacitatea de a emana o nota de optimism.

Efect mult amplificat si de modul in care se face asocierea pieselor de mobilier situate la interiorul respectivei case, cu celelalte accesorii, parchet, tencuiala, tamplarie, draperii si multe, multe altele.

Efectul deosebit creat in mod evident de spatiile generoase ale unei case este dat chiar si de lipsa usilor despartitoare dintre camerele respectivei locuinte.

Pentru o buna orientare in acest sens am atasat aici si o imaginesugestiva in ceea ce priveste acest aspect.

Si dupa cum se poate observa, in speta noastra s-a renuntat la usile de acces, dar si la cateva ziduri, altele decat cele de rezistenta.

Insa pentru a profita din plin de acest aspect dat de un living de proportii pentru un efect deosebit, prorpietarul a trebuit sa armeze respectiva constructie cu grinzi din profil metalic, care sa confere o si mai buna rezistenta respectivului imobil.

Iar in ceea ce priveste designul interior, trecerea de la o zona la alta este marcata pe tavan de amplasarea unei grinzi din lemn a carui textura este lasata la vedere. Si nu intamplator, ci pentru a emana un aer deosebit.

Acestea sunt doar cateva trucuri importante pentru a va putea bucura de un living de proportii pentru un efect deosebit in propria locuinta.

Un living de proportii pentru un efect deosebit

 

 

acolo unde fiecare dintre camere ne poate surprinde in mod placut prin