Idei de optimizare a unei bai inguste

Marea majoritate a apartamentelor deja construite in Romania sunt definite de existenta camerelor nu prea generoase ca si spatiu util. Si cand facem aceasta afirmatie ne referim la toate camerele unjei astfel de locatii, inclusiv si la bai. Nu numai la sufragerie, dormitoare sau bucatarie.  Iar pana cand acestea se vor diminua avem de asteptat, cateva generatii.

Asa ca, pana atunci este de preferat sa stim sa ne organizam in vederea amenajararii inteligente a spatiilor inguste. Astfel incat viata noastra sa poata fi un pic mai frumoasa prin usurarea diverselor activitati.

Acesta este si motivul pentru care ne-am hotarat sa analizam modul in care trebuie sa optimizati spatiul din fiecare dintre camerele unui apartament ceva mai ingust.

Insa, prin intermediul acestor randuri ne vom referi in mod special la cateva idei de optimizare a unei bai inguste. Mai exact a unei bai de serviciu, de unde lipseste cada si dusul.

Aceasta putand fi folosita doar in situatii de stricta necesitate.

Intorcandu-ne la subiectuil nostru principal, idei de optimizare a unei bai, atragem atentia asupra faptului ca, acolo unde spatiul de la interiorul baii este unul mai putin generos ca si volum este impetuos necasar ca nuantele folosite in baie sa fie deschise la culoare. Aceste nuante au capacitatea de a contribui la realizarea efectului de lumina.

De aici neputand lipsi nici oglinzile. Aceste accesorii de mare efect care au rolul esential de a crea senzatia de dublare a volumului interior din respectiva locatie.

De asemenea corpurile de mobilier trebuiesc a fi concepute astfel incat sa poata optimiza la maxim spatiul disponibil, cat si sa nu incurce traficul interior. Si nici sistemul de iluminare nu trebuie neglijat. Intrucat lumina joaca si ea un rol destul de important in definirea respectivei locatii. La fel ca si modul in care este montata gresia. Si anume in lungul bai.  Asa cum se poate observa si din imaginea atasate aici.

Asa cum am afirmat anterior, in respectivul model de baie corpurile de mobilier sunt extrem de de mici nuantele decorului interior sunt pline de lumina, iar in ceea ce priveste amplasarea  corpurilor de iluminat la interior, aceastaq este facuta dupa un calcul amanuntit.

Cu alte cuvinte, o astfel de baie ingusta are avantajul de a fi mobilata si amenajata cu costuri ceva mai reduse.

Acestea sunt doar cateva dintre ideilede optimizare a unei bai inguste. Sau a oricarui alt spatiu de dimensiuni ceva mai reduse.

idei de optimizare a unei bai inguste