Foisoare tailandeze intr-o zona urbana

Prin intermediul acestui articol ne-am decis sa va prezentam aici modul ingenios de realizare si amplasare a doua foisoare tailandeze intr-o zona urbana. Mai exact la periferia acesteia. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Practic aceste constructii din lemn sunt bina amplasate pe locul disponibil, prin optimizarea la maxim a acestuia.

Aceasta idee de amenajare putand fi o solutie optima sau cel putin un punct de plecare pentru realizare propriului proiect de amenajare a unui foisor intr-o zona in care spatiul disponibil nu este unul atat de generos.

Iar pentru ca  foisoarele sa poata fi bine puse in evidenta proprietarul a trecut mai intai la delimitarea fiecarei zone cu dusumea obtinuta, nu intamplator in doua nuante. Si asta datorita faptului ca respectivul teren se afla in panta.

Si de ce sa nu recunoastem, dar zona de amplasare a acestor foisoare tailandeze este una bine pusa in valoare. Si de unde privelistea este unade inalta definitie. In sensul ca, de aici, metaforic vorbind lumea se vede altfel.

Probabil ca acesta este si motivul principal pentru care proprietarul a ales sa-si amenajeze terenul de la marginea urbei cu doua foisoare tailandeze. Acolo unde atmosfera creata de existenta acestor doua accesorii sa poata fi una pe massura asteptarilor.

Atat foisoarele cat si dusumeau sunt realizate din lemn. Si pentru ca acestea sunt amplasate sub cerul liber estye bine de stiut faptul ca acestea sunt tratate si laciute impotriva agentilor externi, soare, ploaie, ger sau vant, cu solutii speciale de protectie, pentru mai multi ani consecutivi.

Iar in ce priveste amenajarea acestora la interior ramane la latitudinea dumneavoastra.

In speta un model de foisor tailandez poate fi bine pus in valoare chiar si prin amplasarea la interiorul acestuia a diferitelor seturi de mobilier, special conceput pentru amenajarea zoneelor exterioare.979153610275c3a7_6430-w250-h250-b0-p0--home-design