Un model simplu de foisor patrat din lemn de rasinoase

Spatiile inguste de la interiorul unei curti, coroborat cu nevoia de a detine un foisor de gradina ne-a adus in situatia de a veni in sprijinul persoanelor aflate in cautarea unui astfel de refugiu, cu un model simplu de foisor patrat din lemn de rasinoase.

Si care are capacitatea de a va asigura de tot confortul necesar chiar la interiorul unui spatiu exterior in imediata apropiere a unui imobil.

Confortul oferit de existenta unui foisor din lemn pentru gradina nu poate fi comparat cu nimic altceva.

Asa ca, de aceasta data am optat cu succes pe existenta unui model simplu de foisor patrat din lemn de rasinoase care are capacitatea de a va asigura de tot confortul necesar.

Chiar si la interiorul unei curti sau gradini in care perimetrul existent nu este unul atat de generos ca si spatiu.

In speta noastra, un model simplu de foisor patrat din lemn de rasinoase ca si cel prezentat de noi aici este realizat pe o suprafata de ciment bine distantat de la nivelul solului prin atasarea fiecarui stalp principal de sustinere a cate o bordura de ciment.

Un alt element de detaliu in ceea ce priveste acest model de foisor din lemn, ne subliniaza faptul ca dusumeaua este bine distantata de la nivelul solului.

Lasand astfel un sentiment extrem de placut. De fiecare data cand va aflati in preajma unui astfel de corp de mobilier destinat pentru amenajarea zonelor exterioare.

Tinand cont de faptul ca un model simplu de foisor patrat din lemn de rasinoase este amplasat strategic intr-o curte in care perimetrul disponibil nu este unul atat de generos este bine de stiut aici faptul ca nici dimensiunile respectivului foisor nu sunt atat de generoase.

Si chiar daca aici este vorba despre existenta unui model de foisor patrat, acesta face diferenta fata de celelalte modele similare prin simplul fapt ca balustrada inconjuratoare este aplecata spre exterior cu partea superioara si este confectionata din lamele din lemn de rasinoase bine distantate intre ele.

De asemenea ar mai fi de precizat aici si faptul ca intrarea la interiorul foisorului se face cu ajutorul unor trepte de acces prin una din laturile foisorului, cu deschidere maxima.

Iar daca ne referim si la acoperis, cu siguranta ca acesta este realizat din sindrila bituminoasa de mare efect.

Si care poate asigura protectia acestui corp de mobilier destinat pentru amenajarea zonelor exterioare.

Si pentru ca a venit vorba despre protectie, este necesar de stiut faptul ca respectivul model de foisor este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Cu aplicare in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii respectivul foisor va putea beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor pentru o perioada de mai multi ani consecutivi, dupa care lemnul mai necesita o noua intretinere.

Deci, un astfel de model simplu de foisor patrat din lemn de rasinoase poate fi alegerea ideala, mai ales in situatia in care spatiul de la interiorul respectivei curti nu este unul suficient de mare.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti una dintre variantele optime de amenajare a propriei curti cu un corp de mobilier care se potriveste cel mai bine pentru propria curte.

 

 

 

Sursa www.Pinterest.com