Vedere de ansamblu a unei curti minimaliste

Din principiu, curtiile amenajate in general sub efectul unui decor minimalist beneficiaza in cele mai multe dintre situatii de un aspect extrem de interesant.

Asa se face ca in multe dintre situatii designul minimalist este unul extrem de avantajos, fie ca este vorba despre, curti, gradini, sau despre camerele interioare ale unei locuinte.

Iar in ceea ce priveste motivele, acestea sunt nenumarate.

In primul rand, prin design minimalist intelegem ordine, gerometrie, larghete a spatiului respectiv, lumina si culoare, perspectiva, eleganta si confort.

Astfel incat, oricine recurge la o astfel de vedere de ansamblu a unei curti minimaliste sa se poata bucura de confort la puterea a doua.

Insa, prin exemplul nostru dorim sa venim in sprijinul acelor proprietari care vor sa beneficieze de confortul unei curti, indiferent de cat de mica este aceasta.

Iar atunci cand vine vorba despre designul minimalist, acesta reuseste foarte bine sa se impuna in mod pozitiv fata de mediul inconjurator.

Asa am ajuns in situatia de a va prezenta prin intermediul acestor catorva randuri modul de organizare inteligenta al unui astfel de proiect vazut prin prizma unor specialisti de top in amenajarea unei astfel de zone de tip Outdoor.

Practic aici este vorba despre o vedere de ansamblu a unei curti minimaliste.

Acolo unde gardul imprejmuitor este unul destul de inalt, astfel incat gradul de intimitate de la interiorul respectivei curti sa se poata ridica la nivelul propriilor asteptari.

Si, desi aceasta curte nu este una atat de generoasa ca si spatiu interior, de aici nu lipsesc plantele si pomii decorativi, zona verde cu gazon, cat si aleea principala din ciment pavata.

Dar si acel loc special si atat de necesar pentru servit masa in aer liber.

Asa cum se poate observa si din imaginile postate de noi aici.

Proiectul nostru fiind unul pur si simplu orientativ, in ce priveste finalizarea actualului dumneavoastra proiect de amenajare a unei curti sub aspectul unui design minimalist.

Si care va poate fi de mare folos in viitorul cel mai apropiat. Sau mai ales in situatia in care detineti o locuinta a carei curte nu este atat de generoasa ca si spatiu disponibil.

 

Sursa www.Pinterest.com