Alegeti cu incredere un dormitor rustic si modern

Alegerea pieselor de mobilier necesare pentru amenajarea anumitor spatii interioara este din ce in ce mai complicata.

Deoarece piata de profil din Romania este, practic invadata de astfel de produse.

Mergand pe acest principiu, incercam sa va simplificam putin situatia si sa va prezentam aici un model de dormitor care sa aiba capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor. In materie de confort si relaxare. Si care sunt venite din partea cititorilor nostrii.

Cu alte cuvinte este oportun sa alegeti cu incredere un dormitor rustic si modern, pentru a putea beneficia de un confort mult sporit la interiorul camerei dumneavoastra.

Acesta este si motivul principal pentru care am ales sa va prezentam un model de dormitor realizat prin combinatia celor doua designuri, rustic si modern.

Dupa cum se poate observa si din imaginea atasata de noi, camera de dormitor nu este una al carui spatiu interior sa fie bine definit.

Chiar si asa, dormitorul respectiv este unul extrem de interesant. Si care reuseste sa iasa din anonimat prin fiecare element de detaliu.

Asa se face ca, un astfel de dormitor rustic si modern este compus pe baza unei tablii in partea superioara a patului, o rama extren de atractiva, cat si doua noptiere. Situate de o parte si de alta a patului.

Iar in ceea ce priveste sifonierul acesta este definit de existenta a trei usi batante la exterior si cu diverse spatii de depozitare la interior. Necesare atat pentru articolele textile sau vestimentare de diferite volume si dimensiuni.

Iar pentru un plus in ceea ce priveste decorul interior, pe peretele pe care este situat patul matrimonial proprietarul a ales sa monteze lamele din lemn de diferite texturi si nuante astfel incat acesta sa poata surprinde in mod placut.

Printr-un pronuntat sentiment de odihna si relaxare.

Fara de care viata dumneavoastra nu ar mai putea fi la fel de relaxanta.

In consecinta, alegeti cu incredere un dormitor rustic si modern si veti putea pune capat unui lung sir de problerme in ce priveste relaxarea si confortul intregii familii.

 

Sursa www.Pinterest.com