Lemnul a inlocuit cu succes tapetul

Odata cu scurgerea timpului si trecerea anilor, ideile de amenajare a camerelor interioare au cunoscut o serie intreaga de transformari. Aparute in mod cert in urma aplicarilor celor mai interesante idei de amenajare venite din partea designerilor de top.

Asa se face ca, am ajuns sa va prezentam aici o idee extrem de interesanta, prin intermediul careia Lemnul a inlocuit cu succes tapetul.

Sau locul tapetului a fost detronat de prezenta lemnului.

Si pe buna dreptate ca rezultatul final este unul extrem de atractiv si interesant.

Prin intermediul caruia emana o nota de caldura, confort si eleganta.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea atasata aici.

Unde lemnul, prin textura sa reuseste sa ne plimbe printr-o serie intreaga de nuante. De la crem deschis, moro, castaniu si pana la wenge.

Ceea ce inseamna ca la interiorul unei camere, aceste nuante nu fac altceva dacat sa poata intra in stransa legatura cu restul corpurilor de mobilier aflate in imediata apropiere.

Astfel incat, ori de cate ori va aflati la interiorul unei camere in care lemnul a inlocuit cu succes parchetul sa va puteti simti in siguranta, confortabili si relaxati.

Daca si numai daca lemnul folosit pentru tapitarea peretilor este si el bine tratat si hranit cu lacuri si vopseluri ca sa il protejeze corespunzator. Si care sa ii confere efectul mult dorit.

Cu alte cuvinte, incercati cu incredere o astfel de idee de amenajare a unei incaperi!

Si numai dupa aceea veti putea aprecia cu adevarat rezultatele finale. Care practic nu pot fi descrise in cuvinte.

 

Sursa www.Pinterest.com