Amenajari atractive in propria gradina

Simpla existenta a gazonului in propria gradina nu reprezinta mare lucru in ceea ce priveste amenajarea unui astfel de loc.

Singurul aspect pozitiv al spatiului liber amenajat doar cu gazon este legat doar de faptul ca viziunea supra respectivului teren poate fi una destul de ampla si care sa va dea posibilitate sa jonglati dupa bunul plac.

In ceea ce priveste amenajarea respectivului teren.

Asfel am ajuns in situatia de a veni in sprijinul dumneavoastra cu una dintre acele amenajari atractive in propria gradina.

In asa fel incat exemplul nostru se se rezume la o investitie de mare efect si care poate fi finalizata cu bani putini.

Mai intai s-a trecut la trasarea unui perimetru care ulterior a fost imprejmuit de jur imprejur cu o bordura de inaltime medie pentru un astfel de proiect.

Si nu intamplator, ci pentru ca ulterior acest perimetru sa fie acoperit in intregime cu pietris.

Rolul esential al existentei stratului de pietris, in zona despre care vorbim este acela ca nu permite apei sa balteasca.

Avand totodata capacitatea de a mentine un anumit confort in respectiva zona.

Si pentru a putea transforma pe deplin respectivul spatiu intr-unul de relaxare, actualul proprietar a amplasat aici doua bancute realizate din stalpii principali din ciment.

Si al caror sezut si spatar principal este asigurat de existenta unor barne din lemn de o anumita grosime. Cu saltele din burete la partea de sezut.

Prin acest exemplu este limpede de inteles faptul ca suprafata de relaxare a respectivelor bancute poate fi adjustata in functie de preferinte.

Si astfel, o astfel de bancuta de relaxare poate fi amplasata oriunde in alt loc.

Si pentru ca aici este vorba probabil despre spatiul de relaxare apartinator unui proprietar sensibil, acesta a ales sa amplaseze in acest spatiu, si cateva ghivece cu flori ornamentale.

Aici se mai afla si un semineu de exterior, dar si alte doua scaune confectionate din fier forjat.

Ceea ce inseamna ca in aceasta zona se intrevad reuniuni serioase, cu familia, rudele si prietenii.

Intalniri in care socializarea este un numitor comun.

Asa ca luati aminte la toate aceste solutii de amenajari atractive in propria gradina. Necesare pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati

Solutii care isi pot regasi rezolvarea chiar si cu investitii ceva mai mici.

 

Sursa www.Pinterest.com