Cromatica culorilor aflate in plan vertical

In acest exemplu, cromatica culorilor aflate in plan vertical se refera strict la paleta de nuante produse inevitabil prin amplasarea ghivecelor cu flori pe peretii laterali ai unei cladiri.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile reprezentative.

Am ales sa va prezentam aceasta varianta de amenajarea a florilor in ghivece, in plan vertical dintr-un simplu motiv.

Si anume pentru a putea fi in asentimentul acelor persoane care iubesc foarte mult florile.

Si care, in schimb nu prea au spatiu de sadire sau amplasare a acestora.

Evident, din lipsa de spatiu, sau din multe alte motive personale.

Asa ca, in situatia in care iubiti foarte mult florile si detineti o locuinta destul de generoasa, dar a carei curti nu este una suficient de larga, atunci este de preferat sa apelati la unele mici artificii necesare pentru a putea reusi sa gasiti locul potrivit fiecareia dintre plantele decorative sau florile pe care le detineti.

Si de care nu va puteti debarasa cu usurinta.

Mergand pe acest principiu si cu ajutorul imaginilor reprezentative va asiguram de faptul ca, o astfel de cromatica culorilor aflate in plan vertical reprezinta solutia ideala de a nu renunta la florile ornamentale.

Chiar si in situatia in care spatiul exterior este unul destul de ingust.

Iar in ceea ce priveste aspectul exterior al peisajului creat de existenta ghivecelor cu flori in plan vertical, acesta este unul extrem de atractiv.

Si care poate avea doar o influenta pozitiva asupra tuturor persoanelor care se afla la un moment dat in preajma unui astfel de peisaj, dintr-o locuinta particulara.

 

 

Sursa www.Pinterest.com