Amenajati balconul pentru obtinerea unui confort optim

Daca sunteti in pragul de a va muta intr-o noua locuinta sau actuala casa nu va mai zambeste, atunci este de preferat sa treceti la un nou proces de decorare interioara si exterioara.

De unde nu trebuie sa lipseasca nici amenajarea cu stil a balconului. Parte integranta a respectivei locuinte.

Asa ca, este oportun sa amenajati balconul pentru obtinerea unui confort optim.

Referitor la acest ultim obiectiv, pentru amenajarea la interior a balconului exista o varietate larga de posibilitati de decorare. Motiv pentru care trecem in revista doar o mica parte dintre ele.

Toate acestea putand fi adaptate special, in functie de spatiul disponibil, in functie de idei, de preferinte. Cat si in functie de necesitati.

De aici nu trebuie sa neglijati nici bugetul de care dispuneti pentru realizarea acestui obiectiv de mare efect al oricarei locuinte.

Cu alte cuvinte balconul reprezinta acel spatiu de mare importanta pentru casa. La fel ca si celelalte camere interioare.

Ceea ce ne intareste din nou convingerea ca trebuie sa amenajati balconul pentru obtinerea unui confort optim.

Ceea ce inseamna ca si balconul trebuie sa primeasca atentia cuvenita, atunci cand vine vorba despre amenajarea sa, la interior.

Cu privire la acest aspect, este bine de retinut faptul ca, in unele dintre cazuri, proprietarii anumitor locuinte dotate si cu balcon au ales sa renunte la existenta balconului, prin prelungirea camerei adiacent.

Sau, altii au decis sa transforme respectiva locatie intr-un loc ideal pentru gatit. Ori au transformat acest loc intr-un ideal spatiu de relaxare amenajat in diferite stiluri, modern, clssic, rustic sau contemporan.

Si astfel de situatii similare sunt extrem de variate.

Numai asa, propria locuinta poate fi transformata in cel mai scurt timp posibil intr-un mic paradis.

Pentru acest articol am ales sa va prezentam aici un mod de amenajare a balconului sub accente rustice. Asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

Prin intermediul acestor accente rustice actualul proprietar s-a asigurat de un loc de relaxare in aer liber reamenajat printr-un buget relativ redus.

Prin intermediul caruia a ales sa izoleze peretii laterali ai balconului cu lemn de rasinoase de o anumita grosime.

Si care este tratat corespunzator impotriva intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa, de cea mai buna calitate. Solutie aplicata strategic in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Numai asa lemnul poate beneficia de protectia necesara pentru a putea rezista la fel de bine diverselor tipuri de intemperii.

Fie ca este vorba despre soare, vant sau ger.

Din textura aceluiasi tip de material este confectionata si bancuta din imaginea reprezentativa, cat si rafturile din partea superioara a balconului.

Si pentru ca totul sa fie OK, respectivul proprietar a amplasat strategic la interiorul balconului si o masuta pentru cafea realizata prin combinatia lemnului rustic cu sticla.

Pilonul principal, cel care da rezistenta si echilibrul mesei este realizat pe baza unei buturugi din lemn reconditionata.

Aceasta fiind una dintre cele mai simple si accesibile idei de amenajare a unui balcon la interior.

 

 

Sursa www.Pinterest.com