Geometrie si echilibru intr-o masuta de cafea

Din totdeauna alegerea unei masute pentru cafea a fost, este si va ramane in continuare o problema.

Si asta se datoreaza in mod special faptului ca magazinele de profil existente pe piata de mobilier din Romania sunt pline de astfel de accesorii.

Marea majoritate dintre ele fiind executate din materiale de calitate indoielnica, la limita dintre chici si arta.

Mergand pe acest principiu am ales pentru o buna orientare in acest sens, un astfel de corp de mobilier extrem de interesant.

Si care poate fi asociat foarte bine atat cu corpuri de mobilier executate dintre-un design clasic, cat si cu corpuri de mobilier executate dupa amprenta unui design modern.

Practic, aici este vorba despre combinatia perfecta a doua aspecte esentiale, geometrie si echilibru intr-o masuta de cafea.

Respectiva masuta pentru cafea este realizata extrem de simplu, pe baza suportului principal care poate fi executat din lemn de esenta tare, lemn stratificat, cat si din metal.

In functie de preferinte. Executate dupa o geometrie bine definita.

Si care constituie echilibrul perfect pentru blatul din sticla groasa. A carui suprafata de lucru este una destul de generoasa.

Am propus acest model simplu de masa pentru cafea ca si un motiv principal de provocare a persoanelor care au ceva inclinatii in domeniul artistic.

Si care inteleg cu adevarat avantajul si utilitatea amplasarii unui astfel de corp de mobilier la interiorul propriei sufragerii.

Practic, acest accesoriu care se reflecta prin geometrie si echilibru intr-o masuta de cafea poate fi demontat foarte usor.

Si poate fi depozitat astfel incat sa nu poata sa incurce traficul la interiorul respectivei camere.

Cu posibilitastea de a fi din nou montat, atunci cand este nevoie urgenta.

Cu alte cuvinte este de preferat sa achizitionati corpuri de mobilier rezistente si fiabile.

Si care va pot fi de mare folos, in cele mai diferite situatii.

 

Sursa www.Pinterest.com