Atmosfera de basm la interiorul unei gradini

Existenta unei gradini pline de culoare la interiorul unei curti joaca un rol deosebit de important in definirea per ansamblu a respectivului spatiu de inalta sensibilitate.

Acolo unde totul se poate transforma intr-o atmosfera de basm la interiorul unei gradini.

Si ce poate fi mai frumos decat realizarea unei atmosfere primitoare, acolo unde va puteti retrage ori de cate ori doriti, cu familia sau prietenii.

Atmosfera de basm la interiorul unei gradini poate fi la fel de bine definita prin prezenta fiecarui element de detaliu.

Daca si numai daca sunt respectate intocmai anumite etape elementare de optinere a rezultatului final.

Si anume, atmosfera de basm la interiorul unei gradini.

Si pentru care am pregatit aici si o imagine reprezentativa.

Unde se poate observa foarte clar existenta a doua imobile a caror arhitectura exterioara este una absolut speciala.

Si care impune si o amenajare la fel de speciala si pe alocuri conditionata de anumite aspecte. Dat fiind si spatiul extrem de mic intre cele doua cladiri.

Spatiu care este pavat cu ciment si pitra naturala.

Si care are capacitatea de a permite amenajarea cat de cat a respectivului loc.

In speta aici fiind vorba despre o masa cu scaune amplasata in fata unui perete decorat extrem de interesant intr-o nuanta foarte atractiva.

Insa, per ansamblu, in speta noastra atmosfera de basm la interiorul unei gradini este creata prin combinatia inteligenta a zonei de grazon cu cele doua imobile cat si cu zona de relaxare.

Acolo unde nota de rustic si poveste este completata in mod evident cu prezenta acelui cuptor necesar pentru zona de exteior.

Plantele decorative, pomii si florile din zona completeaza in mod evident atmosfera de basm la interiorul unei gradini amenajata, cum era e asteptat cu bani putini.

Dar, al carei efect este unul magnific, departe de privirile idiscrete ale curiosilor si totodata beneficiind de un puternic sentimernt al sigurantei.

De unde nu lipseste nici sentimentul de intimitate.

De asemenea este bine de stiut faptul ca masa cu scaunele pot fi inlocuite foarte usor cu o canapea cu doua fotolii, cat si cu multe alte accesorii de mare efect pentru respectiva gradina.

In asa fel incat atmosfera de basm de la interiorul unei gradini sa ramana in continuare una la fel de vie si foarte bine animata pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

 

Sursa www.Pinterest.com