Baie la mansarda bine compartimentata

Baile, indiferent de zona in care sunt amplasate, parter, etajul superior sau mansarda, acestea trebuie sa beneficieze neconditionat de toate utilitatile necesare desfasurarii unei game largi de activitati de ingrijire si intretinere personala.

In asa fel incat conteaza mai putin cat de largi sau cat de inguste sunt aceste bai.

Important este ca aici fiecare membru al familiei sa poata sa beneficieze de intimitatea si confoertul specific acestei camere.

Cat despre amenajarea interioara, este bine de stiut aici ca acest lucru ramane la latitudinea fiecarui proprietar.

Am ales pentru dumneavoastra, in vederea unei bune orientari, aceasta baie la mansarda bine compartimentata tocmai din dorinta de a putea beneficia de un bun exemplu atunci cand va veti decide asupra propriului dumneavoastra proiect similar.

Si asta, datorita faptului ca mansarda este un loc destul de incomod in ceea ce priveste spatiul interior.

Chiar si in aceste conditii, actualul proprietar a ales sa foloseasca la interiorul acestei bai nuante destul de soble si inchise la culoare.

Dar care printr-o combinatie atenta cu nuanta texturii lemnului, o baie la mansarda bine compartimentata poate arata exact ca si modelul din imaginea reprezentativa.

Cu gresie de culoare inchisa, cu faianta a carei nuanta este la fel de sobra, dar si cu un sistem de lumini ambientale de mare efect pentru o astfel de zona.

Ceea ce este extrem de interesant la o astfel de baie sunt componentele din lemn regasite in mod evident pe peretele lateral al cazii, cat si ca suport principal pentru chiuvata existenta aici.

Si pentru ca tot vorbim despre un spatiu extrem de ingust, oglinda prezenta aici ar fi trebuit sa fie ceva mai bine pusa in valore, cu o suprafata de reflexie mult mai generoasa.

Cat despre inaltimea ei, oglinda trebuie sa fie amplasata la o distanta mult mai mica fata de nivelul chiuvetei. Astfel incat efectul produs sa fie cel de spatiu generos pentru o astfel de incapere.

Un alt element interesant si care este regasit in cadrul acestei bai se refera la sticla transparenta care are rolul de paravan pentru cele doua zonhe.

Zona cazii, cat si cealalta zona a baii.

Si care, in lipsa acestui paravan, stropii de apa proveniti de la dus s-ar putea sa se imprastie si pe partea de pardoseala.

In conditiile date, aceasta baie la mansarda bine compartimentata poate fi si un bun exemplu pentru toate acele persoane care doresc sa-si amenajeze un astfel de obiectiv la interiorul propriei locuinte.

Asa ca, pentru finalizarea unui astfel de proiect, pe langa finantele necesare este de preferat sa va informati suficient de bine.

Si ulterior sa actionati asa cum trebuie pentru finalizarea respectivului proiect.

 

Sursa www.Pinterest.com