Interioare de efect pentru un spatiu de relaxare

Dupa lungi asteptari, in curand anotimpul vara se va instala peste intreaga tara. Situatie in care veti incepe sa alergati dupa umbra si racoare, in toate partile. De abia atunti veti intelege cu adevarat importanta existentei unui spatiu de relaxare in apropierea locuintei.

Constientizand cu tarie acest aspect ne-am decis sa venim spre intampinarea dumneavoastra cu o alta ideea absolut interesanta si foarte atractiva de amenajare a unor interioare de efect pentru un spatiu de relaxare.

In proiectul nostru este voarba despre un fost grajd necesar pentru depozitarea cerealelor. Si pe care, actualul proprietar nu a dorit sa il dezafecteze.

Din contra, acesta a optat pentru ai oferi, cu bani putini, o noua destinatie.

Una extrem de atractiva si al carui scop general este relaxarea si odihna.

Dar asta, nu inainte de a trece la efectuarea de mici reparatii, cat si de a decora totul in nuanta de alb. Un artificiu esential pentru obtinerea unui plus de lumina si confort.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate, aici este vorba despre un spatiu imterior extrem de larg compartimentat intr-un stil rustic prin asigurarea peretilor despartitori, cat si a tavanului din nuiele si lemn in stare naturala.

Dupa cum se poate distinge si din imaginea atasata aici.

In acest fel razele soarelui, cele care patrund in mod evident prin paravanul din nuiele, acestea reusesc sa proiecteze la interiorul respectivului spatiu umbre si lumini.

Al caror efect final nu poate fi, decat unul pe masura asteptarilor.

Si pentru ca asta nu e tot, aceste interioare de mare efect sunt amenajate, dupa cum era de asteptat si cu anumite corpuri de mobilier, in functie de preferinte si necesitati.

Cu canapele, fotolii, cat si cu o masuta pentru cafea.

Dupa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

In consecinta, speram ca ati inteles cum, prin putina imaginatie si cu costuri relativ reduse peteti tansforma un loc aproape inutilizabil, in interioare de efect pentru un spatiu de relaxare.

In asa fel incat ori de cate ori va retrageti intr-un astfel de amplasament sa puteti beneficia de clipe de neuitat alaturi de familie si de cei dragi voua.

 

Sursa www.Pinterest.com