Bai minimaliste cu accente contemporane

Dupa cum deja ne-am obisnuit, baile reprezinta acele incaperi de mare sensibilitate, care nu lipsesc de la interiorul niciunei locuinte. Indiferent de cat de voluminoasa este sau nu respectiva locuinta.

Acesta este si motivul principal pentru care am adus in atentia dumneavoastra un model de bai minimaliste cu accente contemporane.

Acolo unde fiecare element de detaliu are un mare avantaj in definirea per ansamblu a respectivei locatii.

Practic, aici este vorba despre un model de baie destul de ingusta, dar care prin design si amenajare, aceasta este transformata in mod radical intr-un loc de mare sensibilitate si intimitate, in acelasi timp.

Asadar, pentru realizarea acestui aspect, actualul proprietar a ales sa decoreze baia in nuante diferite, de mare efect pentru orice incapere.

Cu alte cuvine, aici sau ales culori calde, care prin combinatia cromatica acestea reusesc in mod evident sa creeze efectul mult dorit.

Asa se face ca peretele cu oglinda este decorat special in dungi si linii orizontale a caror nuante sunt extrem de atractive si care se combina perfect cu modelul respectiv de oglinda, cat si cu corpul de mobilier aflat la interiorul baii.

Dar si cu lavoarul. A carui forma si textura este obtinuta dupa ultimile idei in materie de astfel de accesorii pentru baie.

Corpul de mobilier este realizat din pal melaminat de culoare wenge combinat cu doua sertare din sticla mata.

O combinatie care contribuie extrem de bine in realizarea cu succes a unui adevarat corp de mobilier pentru o astfel de baie, de mare definitie.

Ceea ce nu face altceva din aceasta locatie, decat una dintre cele mai atractive bai minimaliste cu accente contemporane.

Care au capacitatea de a ramane la fel de atractive pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Si de ce sa nu recunoastem, dar acest model de baie este unul caruia, practic nu aveti ce sa-i reprosati. Si care poate fi oricand a dumneravoastra.

Dar numai in urma unei bune orientari, in acest sens.

 

Sursa www.Pinterest.com