Spatii de depozitare in spatele oglinzii

Prin intermediul acestui accesoriu de mare valoare, care este oglinda cu locuri de depozitare ramanem in continuare in sfera acestor interioare de mare sensibilitate, asa cum sunt baile.

Si pentru ca, in general baile nu dispun de spatii extrem de gerneroase, fiecare accesoriu trebuie sa optimizeze foarte bine spatiul interior.

Asa am ajuns in situatia de a va prezenta un model de oglinda dotat cu spatii de depozitare la interior. Ceea ce inseamna un mare avantaj pentru multe din incaperile ale caror interioare nu sunt atat de generoase.

In speta, aici este vorba despre o oglina, usor distantata de la nivelul peretelui, astfel incat locul ramas liber sa poata fi utilizat pentru depozitarea diferitelor articole cosmetice de uz zilnic.

La care accesul se face din ambele parti ale oglinzii. Exact asa cum se poate observa si din imaginile postate aici.

Practic, aceasta este una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unui astfel de accesoriu pentru o baie. Acolo unde spatiul interior nu este suficient de mare.

Ceea ce inseamna ca, un astfel de accesoriu va poate scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba despre crearea anumitor spatii de depozitare in spatele oglinzii si nu numai.

Ideea ar fi ca, atunci cand duceti lipsa de ceva sa va puteti informa foarte bine in vederea obtinerii celei mai bune solutii.

 

Sursa www.Pinterest.com