Solutii de optimizare a spatiului din mansarda

In ultimul timp, amenajarea mansardelor in cazul unor cladiri s-a transformat intr-o adevarata pasiune pentru unii proprietari.

In special pentru acele persoane care stiu sa aprecieze la justa lor valoare respectivele spatii. Care in alte conditii ar fi ramas in continuare neutilizate.

Mergand pe acest principiu, venim in atentia dumneavoastra cu una dintre cele mai atractive idei si solutii de optimizare a spatiului din mansarda.

Fiind vorba aici despre realizarea unor spatii de depozitare a diferitelor articole textile si vestimentare. Dar si a diferitelor produse de alta natura. A caror importanta si utilitate este una de tip sezonier.

Cu alte cuvinte respectivul accesoriu din imaginea reprezentativa este realizat din pal melaminat de calitate superioara, in oricare dintre nuantele preferate.

Respectivul accesoriu este realizat dupa o simetrie bine definita, cu sertare de o parte si de alta.

La care se mai adauga si alte doua spatii identice si atat de necesare pentru amplasarea umeraselor si implicit a articolelor textile de mari dimensiuni.

Exact asa cum se poate observa in imaginea atasata aici.

Iar, odata ce respectiva mansarda pe care doriti sa o reamenajati este dotata si cu ferestre generoase, in aceasta situatie va puteti extinde cu reamenajarea mansardei prin amplasarea la interior, chiar si a unui pat matrimonial de mare efect pentru acest spatiu interior al propriei locuinte.

Si asta nu e tot, pentru ca tot mai multe persoane alearga dupa reamenajarea acestor spatii unde sa se poata retrage ori de cate ori vor sa se simta singuri cu ei insisi, intr-un mic univers.

Iata ca, avem un motiv in plus pentru a va arata cum se poate trece la valorificarea anumitor solutii de optimizare a spatiului din mansarda.

Cu alte cuvinte este de preferat sa nu mai pierdeti timpul in zadar si sa treceti la treaba.

 

Sursa www.Pinterest.com