Baie amenajata la mansarda

In speranta ca va vom putea fi de real folos in amenajarea la interior a unei bai ramanem in continuare in sfera acestor incaperi de mare sensibilitate. Pentru a incerca sa va prezentam o alta varianta de amenajare a unei astfel de bai de inalta definitie.

De aceasta data fiind vorba despre o baie amenajata la mansarda.

Si pentru al carei decor s-au folosit nuante si culori inchise, dar care, la randul lor acestea actioneaza in mod pozitiv asupra starii de bine a oricarei persoane care ajunge intr-o astfel de locatie.

Fiind vorba aici de cromoterapie.

Asa se explica si faptul ca baile sunt acele spatii de relaxare de mare efect, atat pentru casa. Cat si pentru fiecare persoana in parte.

In alta ordine de idel, pentru utilarea la interior a acestui model de baie amenajata la mansarda s-a optat pentru prezenta a doua lavoare realizate din marmura masiva.

Lavoarele sunt amplasate pe suprafata plana a unui corp de mobilier realizat din lemn masiv.

Si au capacitatea de a se sincroniza foarte bine cu restul decorului. Asa cum se poate deduce si din imaginea reprezentativa.

Si pentru ca aici spatiul interior permite, iar sistemul de aerisire se afla la loc de cinste, dusul este perfect functional si va poate scoate din orice incurcatura, atunci cand vine vorba despre propria igiena.

Modelul respectiv de baie este unul reprezentativ. Si are scopul principal de a va putea orienta foarte bine in ce priveste realizarea unui proiect viitor de amenajare a unei bai.

 

Sursa www.Pinterest.com