Idei de optimizare a spatiilor din bai

In marea majoritate a cazurilor baile reprezinta acele spatii care nu intotdeauna beneficiaza de volume atat de generoase.

Motiv pentru care, la interiorul bailor se regasesc foarte putine corpuri de mobilier. Sau, acestea chiar lipsesc cu desavarsire.

Si, de ce sa nu recunoastem, dar la interiorul uinei bai este nevoie si de existenta unor corpuri de mobilier.

Care sa isi poata justifica prezenta, ori de cate ori este nevoie.

Mizand pe acest aspect, am adus in atentia dumneavoastra un model de baie, acolo unde actualul proprietar a ales ideea folosirii spatiului ramas liber dintre cada si perete.

Prin amenajarea acestuia cu un corp de mobilier cilindric a carui functionalitate  se face prin partea laterala a dulapului.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

Prin prezenta respectivului corp de mobilier la interiorul unei bai, cu siguranta ca toate lucrurile pot fi gasite la locul potrivit. Fara ca acestea sa poata sa blocheze spatiul interior.

Tocmai din acest motiv este necesar ca fiecare piesa de mobilier aflata la interiorul unei bai sa fie canceputa astfel incat sa optimizeze foarte bine spatiul respectiv.

Iar pentru a va putea bucura de existenta acestor piese de mobilier, cat mai mult timp la interiorul unei bai, aceasta din urma, baia trebuie sa fie bine aerisita.

Astfel incat aburii in exces sa nu poata afecta in mod negativ materialul pe baza caruia sunt realizate piesele de mobilier aflate la interiorul respectivei bai.

Cu alte cuvinte acest dulap bine optimizat reprezinta dor un punct de plecare pentru realizarea proiectelor viitoare de amenajare a unei bai.

 

Sursa www.Pinterest.com